Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

João Palhinha produžio ugovor s Fulhamom

Iako se 31. kolovoza fotografirao u dresu Bayerna i krenuo potpisati ugovor s bavarskim gigantom, portugalski defenzivni veznjak João Palhinha je na opće iznenađenje nogometne javnosti produljio svoj ugovor s Fulhamom do 2028. godine.

28-godišnjak se nakon propalog transfera u Njemačku žestoko obrušio na Fulham zajedno sa svojim bratom menadžerom, ali izgleda da je financijska moć vlasnika Fulhama Tonija Khana bila dovoljna da umiri strasti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanjima medija u Njemačkoj, iz uprave Fulhama su ponudili iste financijske uvjete koje je igrač imao i od Bayerna, ali isti mediji poput “Bilda” i “Sport1”, prenose da je Palhinha s ovim samo želio financijsko osiguranje ukoliko bi potencijalni transfer ponovo propao jer se i dalje javno s Bayernove strane govori kako će se pred zimski prijelazni rok ponovo krenuti po veliku želju Thomasa Tuchela.

Ugledni “The Athletic” je prošlog tjedna prenio da je i Manchester United zainteresiran za njegove usluge ove zime, ali i iz igračevog tabora se prenosi da ako Palhinha napusti Fulham, to će biti van Premier lige.

Dodajmo da je istog dana s Fulhamom ugovor do 2027. godine uz opciju i za 2028. godinu, produljio Harrison Reed.

Komentari

Povezano