Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Joel Matip otišao u nogometnu mirovinu s kojom nije bio upoznat nitko

Prema pisanju Ruhr Nachrichtena, Joel Matip odlučio je okončati igračku karijeru, a svijetu to obznaniti na sebi svojstven način.

Podsjetimo, kamerunskom je stoperu krajem prošle sezone istekao ugovor s Liverpoolom, a očekivalo se kako je u potrazi za novim klubom. Na Anfieldu je proveo osam godina, a veći dio posljednje sezone bio je izvan terena zbog teške ozljede ligamenata koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga ga se povezivalo s brojnim klubovima, uključujući i potencijalni povratak u Premier ligu, no čini se kako od svega neće biti ništa. A javnost je o tome saznala u potpunosti slučajno i bez službene ili formalne najave.

Sve je započelo prije nekoliko dana kad je HSV pokušao stupiti u kontakt s njime, da bi Matip obavijestio sportskog direktora kako on zapravo više ne igra nogomet i kako je trenutno posvećen poslu pomoćnog trenera ekipe 13-godišnjaka.

Svijet nogometa tako je za sada ostao uskraćen za službeni oproštaj samozatajnog njemačkog Kamerunca, no s obzirom na to da je priča postala viralna, možda do njega ipak i dođe.

Komentari

Povezano