Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Joker s klupe: Dario Šarić ponovno vrlo dobar u porazu od Sunsa

Golden State Warriorsi sinoć su izgubili od Phoenix Sunsa rezultatom 119-116, a jedan od boljih pojedinaca u poraženoj momčadi bio je naš Dario Šarić.

Susret je bio vrlo izjednačen, a deblji kraj je na kraju izvukao Golden State kojem je ovo treći poraz u posljednje četiri utakmice. Momčad Stevena Kerra je do kraja treće četvrtine vodila, da bi Sunsi potom preokrenuli rezultat i serijom od 12 uzastopnih koševa u posljednjoj četvrtini osigurali pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji pojedinac na parketu bio je Devin Booker koji je upisao 32 poena, četiri skoka i sedam asistencija, a kod Sunsa je odličan bio i Jusuf Nurkić koji je upisao double-double učinak (17 poena, 13 skokova i sedam asistencija). U Šarićevoj ekipi najviše se istaknuo Stephen Curry s 24 poena, Brandin Podziemski stao je na 20 poena, Jonathan Kuminga na 16, dok su Chris Paul i Šarić ubacili po 15.

Hrvatski košarkaš je utakmicu započeo s klupe, na terenu je proveo 20 minuta, a uz postignute poene upisao je još i četiri skoka te jednu asistenciju.

Komentari

Povezano