Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jokić i Dončić upisali triple-double u pobjedama Denvera i Dallasa

U prethodnoj NBA noći odigralo se šest utakmica, među kojima su dvije završile pobjedom Denver Nuggetsa i Dallas Mavericksa.

Denver je kao izraziti favorit na svom parketu dočekao desetkovane Raptorse. Ipak, Kanađani su pružili puno veći otpor nego što se očekivalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Solidnom timskom partijom držali su vodstvo kroz većinu utakmice, a najviše su se istaknuli RJ Barret (26 poena i 9 asistencija) i Kelly Olynyk (24 poena), dok je double-double ostvario Bruce Brown (13 poena i 10 skokova).

U jednom trenutku Raptorsi su imali čak 22 poena prednosti, no onda se upalio Nikola Jokić. Srpski je centar još jednom upisao triple-double s nevjerojatnim brojkama od 35 poena, 17 skokova i 12 asistencija. Uz sve to je dodao šest ukradenih lopti i dvije blokade. Fantastičnom partijom Jokić je samo potvrdio svoju mvp-jevsku formu.

U pohodu na pobjedu pomogao mu je i Jamal Murray s 26 poena i 12 asistencija. Sve je to bilo dovoljno za pobjedu od 125:119.

Puno opušteniji susret odigrali su Mavericksi s Chicago Bullsima. Bila je to izrazito jednosmjerna utakmica, a nakon prve četvrtine semafor je pokazivao nevjerojatnih 44:16 za Dallas.

Katastrofalni Bullsi bili su poniženi pred svojom publikom krajnjim rezultatom 127:92, a prvo ime susreta bio je Luka Dončić. Slovenac je upisao triple-double s 27 poena, 12 skokova i 14 asistencija. Iako mu je šut bio slabašnih 9/23, utakmica je već bila riješena u prvoj četvrtini pa neefikasnost nije imala nikakve posljedice.

Kako bolje dočarati susret nego podatkom da su Mavericksi ostvarili niz od 23 uzastopna koša iz igre.

Odličan susret odigrao je Dereck Lively s 22 poena (92 % iz igre), kao i Daniel Gafford (100 % iz igre).

Komentari

Povezano