Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Još jedan igrač Chelseaja ide put Saudijske Arabije, BIH talent u Ajaxu

Nakon završetka Lige nacija i utakmice između Hrvatske i Španjolske ponovno povećavamo naš fokus na prijelazni rok. Stoga nastavljamo s vijestima o potencijalnim i realiziranim transferima koji su trenutno aktualni u svijetu nogometa.

Tako je Unitedova zvijezda vrlo blizu potpisa novog ugovora, jedan od najtraženijih mladih braniča na tržištu potpisao je za Salzburg, vratar Chelseaja produžio popis igrača koji su se zaputili prema Saudijskoj Arabiji dok je mladi bosanskohercegovački veznjak otišao u Ajax.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Chelseaja prema Saudijskoj Arabiji

Iako Edouard Mendy još nije službeno potpisao ugovor s Al Ahlijem, prema Fabriziju Romanu to bi se trebalo dogoditi vrlo uskoro. Pregovori su u završnoj fazi, a Mendy je usmeno dogovorio sve uvjete te bi ugovor trebao biti potpisan na iduće tri godine. Nastavlja se tako plejada igrača Chelseaja koji idu put Saudijske Arabije.

Bosanskohercegovački talent u Ajaxu

Nagađanja oko transfera talentiranog bosanskohercegovačkog igrača Rome rođenog u Švedskoj, Benjamina Tahirovića, napokon su dobila i svoju službenu potvrdu. 20-godišnji veznjak idući tjedan će potpisati dugoročni ugovor s nizozemskim Ajaxom, odšteta bi trebala iznositi blizu 8,5 milijuna eura. Njegov dosadašnji trener, legendarni José Mourinho, prije nekoliko mjeseci rekao je kako će Tahirović postati vrhunski igrač, stoga nam ne preostaje ništa drugo nego vjerovati mu na riječ.

Unitedova zvijezda potpisuje novi ugovor

Zvijezda Manchester Uniteda i engleski reprezentativac Marcus Rashford blizu je potpisa novog dugoročnog ugovora. Pregovori su trenutno u završnoj fazi, a Rashford je vrlo zadovoljan s radom i prisustvom nizozemskog stratega Erika ten Haga. Posljednji detalji bi trebali biti poznati ubrzo, a s obzirom na to da mu je trenutni ugovor isticao iduće ljeto ovo je velika stvar za Crvene Vragove.

Salzburg doveo jednog od najtraženijih mladih braniča

John Melberg, jedan od najtraženijih mladih stopera na tržištu i sin švedske legende Olofa Melberga, dogovorio je transfer u RB Salzburg. Talentirani ljevonogi branič dolazi iz IF Brommapojkarna, a ugovor je potpisan do 2026. godine.

Komentari

Povezano