Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jose Mourinho preuzima Fenerbahce?

Nakon što je u siječnju smijenjen s mjesta trenera Rome, Jose Mourinho se povezivao s velikim brojem poslova. Sada je prema svemu sudeći, posao pronašao u Turskoj, odnosno u Fenerbahçeu.

Podsjetimo, turski mediji su tvrdili da je Mourinho kontaktirao Edina Džeku i Freda. Obojicu je trenirao u prošlosti, u Romi i Manchester Unitedu, te je obojicu navodno pitao kakva je situacija u klubu. Mourinho će postati i trener hrvatskog reprezentativnog golmana Dominika Livakovića, koji je prošle godine potpisao za Fenerbahče te je sada njegov neupitni prvotimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fenerbahče je prošlu sezonu turskog prvenstva završio na drugom mjestu s 99 bodova, tri manje od prvaka Galatasaraya. U Konferencijskoj ligi stigao je do četvrtfinala, gdje ga je izbacio budući osvajač natjecanja Olympiacos. Ispao je u istoj fazi turskog kupa od Ankaragucua, dok ga je Galatasaray savladao u domaćem superkupu.

Mourinho je do sada vodio  Benficu, Leiriju, Porto, Chelsea, Inter, Real Madrid, Manchester United, Tottenham i Romu. Četiri puta proglašen je najboljim trenerom godine, dvaput je osvojio Ligu prvaka, a tome je dodao još 26 drugih klupskih trofeja.

Komentari

Povezano