Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Josip Juranović dobija društvo: Nenad Bjelica službeno je novi trener Union Berlina

A nakon što se jutros u medijima pojavila vijest kako bi hrvatski trener Nenad Bjelica trebao preuzeti Union Berlin, njemački je klub to i potvrdio predstavivši osječkog stručnjaka na press konferenciji.

Bjelica će imati težak zadatak izvući iz krize jedno od najugodnijih iznenađenja prijašnjih sezona koje je ove sezone postalo najneugodnije iznenađenje. Posljednju pobjedu klub je upisao 26. kolovoza, a od tada je u 15 utakmica upisao 13 poraza i tek 2 neriješena rezultata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

52-godišnji trener koji je do sada vodio austrijske Kärnten, Lustenau, WAC – St. Andrë i Austriu Beč, talijansku Speziju, poljski Lech Poznan, Dinamo, Osijek, posljednji je angažman imao od travnja do listopada ove godine vodeći turski Trabzonspor. Nakon 16 utakmica na klupi i loših rezultata dobio je otkaz, a sada će imati priliku debitirati već u utakmici Lige prvaka protiv Brage.

Pomoćnik Bjelici bit će još jedan Osječanin, Danijel Jumić, koji je radio u porečkom Jadranu, NK Istri 1961 te bio voditelj škole nogometa NK Osijek.

Iako je Bjelica tečni govornik njemačkog jezika, vjerujemo da će mu biti drago prozboriti koju s Josipom Juranovićem, a od ekipe s Beckerom, Gosensom, Fofanom, Vollandom, Aaronsonom, Doekhijem i Bonuccijem koja se nalazi na pretposljednjem mjestu Bundeslige, početi izvlačiti maksimum i ostati u ligi.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano