Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

(VIDEO) Josip Stanišić drugim karijernim golom doveo Bayer u vodstvo protiv Bayerna

Od 18:30h oči svih u Njemačkoj uperene su u BayArenu gdje još ove sezone još uvijek neporaženi Bayer Leverkusen Xabija Alonsa igra superderbi protiv minhenskog Bayerna Thomasa Tuchela.

Bayernov Josip Stanišić koji je na posudbi baš u Leverkusenu počeo je od prve minute, dok je mladi Lovro Zvonarek koji je prije godinu dana stigao u bavarsku prijestolnicu iz Slaven Belupa bio na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Xabijeve trupe bile su bolja ekipa od prve sekunde dvoboja i još jednom pokazale koliko su nevjerojatno kvalitetna ekipa protiv koje je ove sezone praktički nemoguće igrati, a potvrda dobre igre stigla je u 16. minuti i to drugim seniorskim golom u karijeri hrvatskog desnog beka Josipa Stanišića!

Zaboravila je na njega Bayernova obrana prilikom jednog brzo izvedenog prekida, a Andrichov centaršut pronašao ga je samog na desnoj strani pri čemu Stanišić nije imao problema loptu plasirati pored Manuela Neuera.

Gol možete vidjeti ovdje.

Jedini gol u dosadašnjoj karijeri Stanišić je postigao protiv Wolfsburga u svibnju 2022. godine, a ovog iz poštovanja prema svojem poslodavcu nije proslavio.

Komentari

Povezano