Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Josip Stanišić odlazi na posudbu

Prema pisanju njemačkih medija, hrvatski reprezentativac Josip Stanišić nije u planovima Bayernovog trenera Thomasa Tcuhela te odlazi na posudbu u Bayer Leverkusen. 23-godišnji branič će danas pristupiti liječničkom pregledu nakon čega bi vijest trebala biti i službeno potvrđena.

Stanišić bi u Bayeru trebao provesti sljedećih godinu dana, a prema trenutno dostupnim informacijama Apotekari neće imati opciju otkupa njegovog ugovora prema unaprijed dogovorenoj klauzuli. Stanišić se tako pridružuje dugačkom popisu Hrvata koji su proveli dio karijere u Bayeru, a koja uljučuje imena braniča poput Nike i Roberta Kovača, Vedrana Ćorluke, Domagoja Vide i Borisa Živkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reprezentativac i osvajač brončane medalje na Svjetskom prvenstvu u Katru, je za Bayern debitirao u listopadu 2021. godine te je od tada za bavarskog diva upisao 41 nastup od čega 23 u prošloj sezoni. Transfermarkt procjenjuje njegovu vrijednost na 12 milijuna eura, a ugovor u Bayernu mu traje do 2026. godine.

Bayer navodno još uvijek pokušava dogovoriti otkupnu klauzulu jer ga trener Xabi Alonso izrazito cijeni, ali ako se klauzula i ne dogovori ovaj posao će se svejedno završiti.

Komentari

Povezano