Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Joško Gvardiol postaje najskuplji obrambeni igrač u povijesti

Nogometna sezona je sve bliže, a samim time klubovi sve aktivnije traže ono što im nedostaje. Nama najzanimljivija priča je ona oko prelaska Joška Gvardiola u Manchester City, a izuzev toga dogodilo se još nekoliko zanimljivih transfera.

Joško Gvardiol pred Manchester Cityjem

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ono o čemu se već dugo priča dolazi sve bliže konačnoj potvrdi. Joško Gvardiol dogovorio je sve osobne uvjete s Manchester Cityjem te se samo čeka dogovor između klubova.

RB Leipzig će tražiti preko 100 milijuna eura s kojima će Gvardiol postati uvjerljivo najskuplji Hrvat u povijesti. Uz to će postati i najskuplji obrambeni igrač u povijesti.

Lucas Hernandez odlazi u PSG

Nakon razočaravajućeg mandata u Bayernu kojeg su obilježile ozljede, Lucas Hernandez će put Francuske gdje će pojačati prvaka PSG.

Hernandez je ranije odbio novi ugovor s Bavarcima koji zbog toga traže klub za ovog braniča. Tu je uskočio PSG koji nastavlja s jačanjem ekipe.

Rasmus Kristensen novi je igrač Rome

Leeds je ove sezone ispao iz Premier lige čime su njegovi igrači postali jedna od glavnih “low budget” meta na tržištu.

Jedna od njih je i Rasmus Kristensen koji bi trebao postati novi igrač Rome. Igrač i Roma su sve dogovorili, dok se čeka dogovor dvaju klubova koji ne bi trebao biti problem.

Yann Bisseck odlazi u Inter

Jedan od najzanimljivijih mladih stopera Europe Yann Aurel Bisseck postati će novi igrač Intera. Inter je platio Aarhusu odštetnu klauzulu od 7 milijuna eura čime je osigurao usluge mladog Nijemca.

Jurrien Timber i Arsenal blizu dogovora

Arsenal traži pojačanja s kojima bi nadogradio odličnu sezonu, a visoko na popisu želja je stoper Ajaxa Jurrien Timber.

Dok su osobni uvjeti već odavno dogovoreni, čeka se dogovor između Arsenala i Ajaxa nakon što je prva ponuda Arsenala bila preniska.

Komentari

Povezano