Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Joško Jeličić: “Dinamo je bolji od Hajduka u svemu osim bodovima”

Bivši nogometaš te trenurni stručni komentator na MAX Sportu Joško Jeličić je gostovao na Face TV u Crnoj Gori. Tamo je prokomentirao SuperSport HNL, a glavni fokus je bio na Dinamu i Hajduku.

Jeličić je za oba kluba igrao u karijeri, a smatra da je Dinamo bolji od kluba iz Splita te se dotaknuo Dinamove sezone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S obzirom na to da je ovo Face TV, logično je da ja kao faca budem gost… Realno gledajući, Dinamo je u svemu bolji od Hajduka osim u broju bodova. Hajduk ima lijepu atmosferu jer su doveli jednog tipa koji je vratio sve ono što je trebalo – poštenje, rad, igrači ga obožavaju i slijede, rastu kroz pobjede. Nemaju neku širinu, ne igraju lijep nogomet, ali su stabilni i učinkoviti.

Prvi sam rekao da će prvenstvo biti gotovo do Božića. Ali to je nogomet. Jedna utakmica protiv Bayerna, devet komada. I to sam rekao jer sam radio derbi na Maksimiru, da se može poremetiti cijela atmosfera ako se nadoveže poraz od Hajduka. Kao da sam prognozirao. Sad odjednom ništa ne valja. To je nogomet, stvari se brzo događaju.

Joško Jeličić

Nakon toga se dotaknuo Hajduka:

U nogometu je zapravo novac sve. Čitao sam jednu divnu analizu po kojoj trener ima maksimalno 25 posto utjecaja na ekipu. Novac može imati do 80 posto utjecaja. Novac je taj koji determinira puno toga.

Postoje izuzeci gdje se dogodi nekakav Leicester ili Rijeka. Hajduk se u prošlosti previše bavio drugima i nije gledao svoje probleme. S ovim trenerom rade druge stvari iako je ta hijerarhija u Hajduku i dalje poremećena

Joško Jeličić
Komentari

Povezano