Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jović pogodio za preokret i pobjedu Milana

Iako utakmica koju su u ranom večernjem subotnjem terminu odigrali nogometaši Frosinonea i Milana nije prštala prilikama, s pet pogodaka i dva preokreta ona na kraju ipak nije razočarala.

Milan je do vodstva došao u 17. minuti susreta, kada je neuništivi Olivier Giroud pogodio glavom s pet metara nakon što mu je loptu s lijeve strane ubacio Rafael Leão. Kratko je trajala radost gostiju, budući da je već sedam minuta kasnije Matías Soulé realizirao kazneni udarac za 1:1 za svoj deseti pogodak sezone. Time je ovaj 20-godišnji Argentinac postao prvi igrač u povijesti Frosinonea s dvoznamenkastim brojem golova u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Soulé tu nije stao, već je nakon 20 minuta igre u drugom poluvremenu asistirao za 2:1, a strijelac je bio domaći kapetan Luca Mazzitelli. Već sedam minuta kasnije asistenciju na svoj konto upisao je i Giroud, usmjerivši loptu prema golu, da bi je Matteo Gabbia pospremio u mrežu za svoj prvijenac u najjačem razredu talijanskog nogometa.

Pogodak za preokret i konačnih 3:2 Rossonera postigao je Luka Jović u 81. minuti, samo minutu nakon što je srpski napadač kročio na travnjak stadiona Benito Stirpe. Iako ove sezone ne dobiva puno prilika u crveno-crnom, odnosno večeras šareno-rozom dresu, 26-godišnji Jović stigao je do brojke od šest prvenstvenih pogodaka, a mrežu trese svake 83,5 minute provedene na terenu.

Nakon 23 odigrane utakmice nogometaši Milana i dalje se nalaze na trećem mjestu ljestvice s 49 osvojenih bodova, četiri manje uz utakmicu više od Juventusa, dok Frosinone s 23 boda na kontu bježi pet punata od zone ispadanja u Serie B.

Komentari

Povezano