Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jović spasio Milan poraza od davljenika

Sjajnu utakmicu 16. kola Serie A odigrali su Salernitana i Milan, a podjela bodova bio je najpravedniji ishod s obzirom na viđeno na terenu.

Milan je poveo u 17. minuti, kada se Fikayo Tomori najbolje snašao nakon odbijanaca po šesnaestercu domaćina, koji su izjednačili u 42. minuti tako što je Federico Fazio glavom pogodio nakon ubačaja iz kuta kojeg je uputio Antonio Candreva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je Candreva pogodio u 63. minuti za preokret, uputivši snažan udarac iskosa s 20-ak metara, uz pomoć katastrofalne reakcije Mikea Maignana na vratima Milana. Konačnih 2:2 postavio je Luka Jović par sekundi prije isteka 90. minute, nakon što mu je loptu u kaznenom prostoru domaćina spustio Olivier Giroud.

Rossoneri su ovim remijem stigli do 33. boda u prvenstvu, dok je Salernitana, za koju je solidnu utakmicu odigrao Domagoj Bradarić, sada skupila devet te je i dalje posljednja momčad lige.

U ostalim susretima, Fiorentina je s 1:0 slavila kod Monze, a Josip Brekalo i Mirko Marić susret su proveli na klupama obaju momčadi. Genoa s kapetanom Milanom Badeljom na terenu do 74. minute je preokretom u posljednjih pola sata slavila slavila protiv i Sassuola, za kojeg je čitav susret odigrao Martin Erlić, dok je Lazio bez Tome Bašića u sastavu s 2:0 pobijedio na gostovanju kod Empolija.

Komentari

Povezano