Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jug izgubio u posljednjem susretu prije Final 8 turnira u Beogradu

Utorak navečer donio je posljednje, 14. kolo skupine B lige prvaka uoči koje nije bilo poznato tko će s kojeg mjesta ući na Final 8 koji se igra u Beogradu od 31. svibnja do 3. lipnja.

Jug je u Bresciju stigao sa saznanjem da su sigurno četvrti, neovisno o konačnom ishodu utakmice, dok je Brescia tražila pobjedu kojom bi prestigla Novi Beograd i osvojila prvo mjesto skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije samog početka utakmice, emotivan trenutak jer je kapetan Brescije i ikona talijanskog vaterpola Christian Presciutti odigrao svoju zadnju utakmicu na Piscini Mompiano.

Utakmica je praktički bila riješena već u 1. četvrtini, kad se domaćin odlijepio na 4:1 i držao prednost od barem 2 gola tokom cijelog susreta. U jednom trenutku druge četvrtine Brescia je imala i +5, da bi Jug s nekoliko dobrih napada u 3. četvrtini smanjio na -2, no u konačnici su izabranici Vjekoslava Kobeščaka susret okončali s 4 gola deficita i rezultatom 14:10.

Dodajmo i još da je zbog ozljede iz igre prije kraja morao Loren Fatović, a ostaje za vidjeti radi li se o nečem ozbiljnijem ili ne te hoće li Jug biti oslabljen na završnom turniru.

Inače, naš dopisnik iz Italije Luka Miharija bio je na utakmici pa vam donosimo nekoliko fotografija sa samog bazena, a među ostalima i susret s legendarnim Marom Jokovićem!

Komentari

Povezano