Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jug uvjerljiv protiv Mornara samo par sati nakon poraza od Jadrana

Manje od 15 sati nakon što su izgubili od Jadrana golom u posljednjoj sekundi, vaterpolisti Juga su se ponovno natjecali u bazenu kako bi otvorili šesto kolo regionalne Premier lige protiv Mornara. Dubrovčani su bez problema svladali Splićane rezultatom 13:9 (6:0, 1:1, 5:5, 1:3).

Ova utakmica je odigrana ranije zbog dugog i zahtjevnog putovanja Dubrovčana do Tbilisija, glavnog grada Gruzije, gdje će igrati svoj treći meč Lige prvaka protiv Dinama već u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jug je izdominirao već u prvoj četvrtini postigavši šest golova bez ijednog primljenog, a Mornarova “nula” je na semaforu stajala sve do pet sekundi prije kraja prvog dijela kada Ferdinand Josip Bušelić postiže gol za smanjenje rezultata na 7:1.

Treća četvrtina donijela je deset pogodaka, igralo se gol za gol, a rezultat nakon 24 minute bio je 12:6. Jug je postigao još jedan gol preko Daubea šest minuta prije kraja utakmice, povećavajući vodstvo na 13:6, što se kasnije ispostavilo kao posljednji pogodak Gospara na ovoj utakmici. Splićani su uspjeli smanjiti na konačnih 13:9 golovima Hrvatića, Omrčena i Buzdovačića.

Hannes Daube je s četiri pogotka bio najbolji strijelac Juga, dok ga je s tri gola pratio Marko Žuvela. U redovima Mornara su Luka Omrčen, Ferdinand Josip Bušelić i Duje Buzdovačić postigli po dva gola.

Jug nakon pet odigranih utakmica ima 10 bodova, dok je Mornar još uvijek na okrugloj 0.

Komentari

Povezano