Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juniori Dinama s igračem manje svladali Istanbul Başakşehir

Pred 200-injak gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, Dinamovi juniori otvorili su sezonu u Ligi prvaka mladih. Protivnik im je bio turski prvak Istanbul Başakşehir. U dramatičnoj utakmici Dinamo je s igračem manje došao do 2:1 pobjede.

Prvo uzbudenje vidjeli smo u sedmoj minuti. Tada je vratar Dinama Borna Rajić krivo procijenio gdje se nalazi i igrao rukom van kaznenog prostora. Eray Halidi nije dobro izveo slobodni udarac iz dobre pozicije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveću priliku Dinamo je propustio u 17. minuti. Borna Graonić je izbio sam pred gostujućeg vratara, ali je pucao ravno u njega.

Nakon toga nije bilo nikakvih uzbuđenja do kraja poluvremena. Bila je to slaba partija obje ekipe kojoj nije pomogao ni sudac s nejasnim kriterijem prekršaja i žutih kartona.

Dinamo je bolje ušao u nastavak i poveo u 54. minuti. Graonić se iskupio za promašaj iz prvog dijela i zabio za vodstvo Dinama.

Samo tri minute kasnije Ivan Cvetko je grubo ušao u protivnika i zaradio izravni crveni karton. Dinamo je tako posljednjih pola sata morao igrati s igračem manje.

Gosti su iskoristili igrača više u 74. minuti. Nakon što je Rajić obranio kazneni udarac Batuhan Celika, iz kornera je izjednačio Hamza Güreler koji je bio najviši u skoku.

Dinamo je u 82. minuti uspio doći do pobjede. Vito Čaić je dočekao ubačaj Luke Vrbančića i glavom zabio za veliko slavlje Dinama.

Uspio je Dinamo izdržati pritisak gostiju i nakon pet minuta sudačke nadoknade doći do pobjede. Uzvratna utakmica je na rasporedu 25.10. u Istanbulu.

Komentari

Povezano