Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juniori Lokomotive saznali protivnika u Ligi prvaka

Ulazak Dinama u Ligu prvaka, nije bio dobra vijest samo za ekipu s Maksimira. Naime, time su u juniorsku Ligu prvaka povukli i juniore Lokomotive.

Dinamo je plasmanom u Ligu prvaka svoje juniore poslao u League stage gdje 22 kluba prolaze skupinu. Juniori Lokomotive, koji su prošle sezone bili drugi u juniorskom prvenstvu Hrvatske, će igrati Domestic Champs put. Tu će morati odigrati tri kola prije nego počnu igrati protiv ekipa iz League stagea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom kolu tog natjecanja, Lokomotiva će igrati protiv pobjednika susreta između Dinamo Minska i armenskog Pyunika. U slučaju prolaska, u 3. kolu Lokomotivu očekuje pobjednik susreta IMT Beograd i Farul Constanta.

Po rasporedu prva utakmica bi se trebala odigrati u Zagrebu u srijedu 23.10.2024, a uzvrat će biti u srijedu 6.11.2024. U slučaju da naš protivnik bude Dinamo iz Minsk-a, postoji mogućnost da se obje utakmice odigraju u Zagrebu u rasponu od 5 dana. Naime, takav je zahtjev upućen od strane Bjeloruskog kluba što je Lokomotiva prihvatila.

Komentari

Povezano