Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juranović prekrasno pogodio iz slobodnjaka za pobjedu Dubrave nad Jarunom

U prvom susretu 26. kola SuperSport Prve NL, na stadionu u Zaprešiću snage su odmjerili Jarun i Dubrava Tim Kabel. Gosti su upisali minimalnu pobjedu 0:1 te tako stigli do prve ovosezonske pobjede nad Jarunom. Naime, momčad Jerka Leke slavila je u oba susreta ove sezone, no danas nisu uspjeli stići do trećeg trijumfa nad Dubravom.

U susretu koji nije obilovao prigodama, jedan pogodak bio je dovoljan za odlučiti pobjednika. U 38. minuti susreta, Dragan Juranović, brat hrvatskog reprezentativca Josipa, majstorski je pogodio iz slobodnog udarca preko živog zida. Domaći vratar Tin Sajko bio je na toj lopti, no udarac Juranovića bio je dovoljno jak i precizan za promjenu rezultata na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku susreta, momčad koju vodi trenerica Petra Mandić, uspješno je sačuvala svoju prednost. Najbliže poravnanju domaćin je bio u 83. minuti, no udarac veterena Josipa Tadića završio je na vratnici pa je tako na kraju ostalo 0:1.

Dubrava je tako upisala važnu pobjedu, s obzirom da su u posljednja tri kola osvojili samo jedan bod. S druge strane, Jarun je upisao drugi uzastopni poraz, a ujedno i drugi na domaćem terenu u nizu. Domaćin je ostao četvrti s 33 osvojena boda, dok su gosti skočili na sedmo mjesto s 30 bodova na kontu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano