Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurčić: “Hajduk je slučajno dao gol i sad je Gattuso majstor. Dinamo će biti prvak”

Bivši trener Dinama Krunoslav Jurčić je nedavno osvojio egipatski Kup vodeći FC Pyramids, a s istim klubom je izborio i nastup u afričkoj Ligi prvaka. Nakon uspjeha u Egiptu, odradio je intervju za Večernji list gdje je prokomentirao SuperSport HNL.

Bilo je brojnih tema, a u jednom trenutku se dotaknuo trenera Hajduka Gennara Gattusa za kojeg je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad radimo čudo od Gattusa. Prije deset dana ste svi pisali da Gattuso nema pojma. Znam kakav je on profil trenera, došao je na pripreme pa sam gledao dvije, tri pripremne utakmice. Jedan čovjek koji je agresivac po prirodi, koji voli brze i agresivne igrače, on je radio presing na suparničko otvaranje. Onda mu vi dovedete Rakitića. Nemojte me krivo shvatiti, Rakitiću bih ja napravio spomenik na Trgu bana Jelačića, ali dovedete mu Rakitića, Krovinovića, Livaju. Koji agresivan nogomet s njima? Čovjek je dobio neku utakmicu u Maksimiru gdje su se branili 90 minuta kao davljenici, zabili slučajan gol, Dinamo promašio tri šanse i sad je on čudo od trenera za iste te ljude koji su 10 dana ranije pisali da nema pojma.

Krunoslav Jurčić, Večernji list

Nakon toga je nastavio pričati o Hajduku te je rekao da misli da će Dinamo biti prvak:

Gattusa ja jako cijenim jer takva imena dižu vrijednost lige, ako smo ga već uzeli, hajde Hajduče, napravimo strategiju pa dovedimo četiri agresivna igrača da može implementirati svoju ideju. Vi mu dovedete sve kontra pa se on muči i radi kompromis, ali dokle on to može raditi? Što mislite, kako će Hajduk pobjeđivati ove utakmice vani, protiv Rijeke, Osijeka i takvih ekipa? Neće, ja vam sad već govorim da neće. Dinamo neka se samo malo konsolidira, ima kvalitetu, dvije ekipe za biti hrvatski prvak i Dinamo će biti prvak bez problema.

Krunoslav Jurčić, Večernji list

Na kraju je rekao da je Hajdukova prednost od četiri boda mala te će ga Dinamo uhvatiti:

Ma to je ništa… Početak je prvenstva, a Hajduk nije ekipa koja u ovom trenutku može garantirati da će pobjeđivati u serijama, u kontinuitetu.

Krunoslav Jurčić, Večernji list

Cijeli intervju pogledajte OVDJE.

Komentari

Povezano