Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurčić: “Teško bih dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Zdravka Mamića”

Bivši trener Dinama, Kruno Jurčić, dao je zanimljiv osvrt na svoj odnos sa Zdravkom MamićemDenis Podcastu. Jurčić trenutno vrlo uspješno vodi egipatski Pyramids, s kojim je osvojio kup i drugo mjesto u prvenstvu. Trener Modrih bio je u tri navrata.

Ponosan sam na svoj rad u Dinamu zato što sam u svim mandatima ispunio sva očekivanja i sve zahtjeve koji su postavljeni za mene. Živio sam i radio sa Zdravkom Mamićem. To je jedan čovjek o kojem nikad ne dam govoriti loše iz jednog vrlo prostog razloga. To je čovjek koji je meni dao šansu. Ja sam došao iz jedne male sredine, iz provincije u Zagreb, nemam nikakvu zaleđinu i jako teško bih dobio šansu da budem trener Dinama da nije bilo Zdravka Mamića. Bez obzira na to što je on na neki način uništavao moju karijeru, prije svega ovim naglim otkazima, gdje je on apsolutno vladao sa svim novinarima u Hrvatskoj. On je znao kako oni funkcioniraju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kruno Jurčić

Jurčić je objasnio kako nikada ne bi dobio pravu šansu da nije bilo Mamića.

Zdravko je to bespogovorno i bez greške znao i onda me obično gurao novinarima u ralje i gurao me niz stepenice u takvim trenucima, da bi klub i on mogli ići dalje. To se dogodilo triput, ali opet ne dam da se priča protiv njega u mom prisustvu iz jednog razloga, opet ću ga ponoviti: zaslužio sam šansu na mnogim mjestima u Hrvatskoj, ali ne bih nigdje dobio šansu da nije bilo Zdravka Mamića 

Kruno Jurčić
Komentari

Povezano