Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jürgen Klopp napušta Liverpool na kraju sezone

Liverpool je služeno objavio kako će Jurgen Klopp, jedan od najuspješnijih trenera u povijesti tog kluba, na kraju sezone odstupiti s trenerske dužnosti. NIjemac će tako na klupi kluba s Anfielda provesti ukupno nešto manje od devet godina u kojima je osvojio sve što je mogao.

Vijest je objavljena na njihovoj službenoj stranici te je šok usprkos ranijim glasinama kako se približava kraj Kloppove ere. Klopp je sam obrazložio svoju odluku:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogu razumjeti da je to šok za mnoge ljude u ovom trenutku, kada to čujete prvi put, ali mogu to objasniti – ili barem pokušati objasniti.

Volim apsolutno sve u vezi s ovim klubom, volim sve u vezi s gradom, volim sve u vezi s našim navijačima, volim momčad, volim osoblje. Volim sve. Ali to što donosim ovu odluku pokazuje vam da sam uvjeren da je to ona koju moram donijeti.

Kako da to kažem, ja sam na izmaku snaga, ponestaje mi energije. Sada nemam problema, očito, znao sam već duže da ću to morati objaviti u jednom trenutku, ali sada sam sasvim dobro. Međutim, znam da ne mogu raditi posao opet i opet i opet i opet. Nakon svog vremena koje smo proveli zajedno i nakon svega što smo prošli zajedno, raslo je poštovanje prema vama, Ljubav prema vama i najmanje što vam dugujem je istina -ovo je istina.

Komentari

Povezano