Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurić i Vlašić remizirali u gradskom derbiju

U večerašnjem 251. u povijesti Derby della Mole, odnosno gradskom derbiju Torina i Juventusa, a 184. u sklopu Serie A vidjeli smo 51. međusobni remi između ovih dvaju rivala.

Prvo poluvrijeme na punom torinskom Olimpicu nije obilovalo kvalitetnim nogometom, ali navijači Stare Dame imali su za čime žaliti, budući da je dvije sjajne prilike propustio realizirati srpski reprezentativni napadač Dušan Vlahović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćini su puno napadački agresivnije ušli u nastavak susreta, a rezultat toga je čak devet upućenih udaraca prema vratima Juventusa u manje od prvih pola sata igre drugog poluvremena. Međutim, pogotke nismo vidjeli, što se posljednji puta u dvobojima Torina i Juventusa dogodilo još 26. veljače 2008. godine, a Bikovi su ostali bez pogotka protiv gradskog rivala četvrtu uzastopnu utakmicu.

Ivan Jurić tako ni u šestom pokušaju kao trener Torina nije uspio doći do pobjede protiv Juventusa, a Nikola Vlašić odigrao je dobar susret. S ovih 0:0 nakon 32 odigrana kola Juventus ostaje na trećem, a Torino na devetom mjestu ljestvice.

Komentari

Povezano