Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurić pocrvenio u remiju Torina i Fiorentine

Subotnji program talijanske Serie A zatvoren je susretom Torina i Fiorentine, u kojem je glavni akter bio sudac dvoboja Matteo Marchetti.

Obje momčadi nisu pružile nešto previše kvalitetnog nogometa, a djelomično je na to utjecao i 34-godišnji sudac iz Ostije. Torino je bolje stajao na terenu te u 38. minuti stigao do pogotka preko Duvána Zapate, ali sudac ga nakon pregleda snimke (ne)opravdano poništava. Do kraja prvog poluvremena domaćini ostaju i s igračem manje. Samuele Ricci najprije je u 5. minuti sučeva dodatka zaradio žuti karton zbog udaranja suparnika laktom u skoku, da bi dvije minute kasnije zbog traženja očitog prekršaja i isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Jurić jedva je suzdržavao bijes na klupi Torina, a nakon što je u prvom poluvremenu požutio, u 93. minuti je i on pocrvenio i to nakon svađe s gostujućim trenerom Vincenzom Italianom. Drugo je to ovosezonsko isključenje hrvatskog stručnjaka, uz koje je skupio i pet žutih kartona.

Utakmicu u kojoj nije bilo grubih startova, nesportskog ponašanja ili bilo kakvog iskrivljenog ponašanja između igrača na terenu, sudac Marchetti uspio je s pregršt sumnjivih odluka odvesti u potpunu nervozu na obje klupe i na tribinama te do situacije da će dobiti svojih pet minuta slave u talijanskim medijima zbog svog večerašnjeg nastupa.

S konačnih 0:0 obje momčadi zadržale su iste pozicije na tablici – Viole sedmo, a Bikovi deseto mjesto. Nikola Vlašić odigrao je čitav susret za Torino.

Komentari

Povezano