Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurić preokretom u završnici do nove prvenstvene pobjede

Hrvatski strateg Ivan Jurić na klupi je Rome upisao i drugu prvenstvenu pobjedu u jednako toliko nastupa, slavivši danas na domaćem terenu protiv Venezije preokretnom u završnici susreta 6. kola Serie A.

Roma je dosta loše izgledala cijelo prvo poluvrijeme i na koncu istoga zasluženo ju je stigla kazna, a pogotovo zbog velike nonšalantnosti koju je u toj situaciji u toj 44. minuti pokazala njihova obrana, kada je Joel Pohjanpalo kaznio letargiju u domaćem šesnaestercu svojim 140. seniorskim pogotkom za 1:0 gostiju. U nastavku su se gosti povukli, a Roma kreće po izjednačujući pogodak, do kojeg dolaze u 74. minuti, kada je s nekih 30-ak metara po lopti opalio Bryan Cristante, a ona se odbila od Gianluce Busia i u visokom luku završila u mreži za 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na krilima dobro ispunjenog Olimpica krenuli su domaćini i po preokret te su do njega stigli u 83. minuti, a strijelac je bio mladi 20-godišnji Niccolò Pisilli glavom nakon udarca iz kuta. Bio je to njegov prvi prvenstveni pogodak u tek šestom nastupu, a u svakome je do sada ušao s klupe za pričuve. Ovom 2:1 pobjedom Roma je skočila na deveto mjesto s isto toliko osvojenih bodova, dok Venezia ostaje u zoni ispadanja sa četiri prikupljena boda.

U drugom popodnevnom nedjeljnom susretu, Como je u sjajnoj utakmici na svome terenu s 3:2 savladao Veronu, za koju u igru nije ulazio naš Domagoj Bradarić.

Komentari

Povezano