Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurić remizirao protiv Mourinha, nula Napolija u Bologni

U kasnijem nedjeljnom terminu u okviru 5. kola talijanske Serie A vidjeli smo dva remija.

U Bologni su se sastali istoimeni domaćin i Napoli. Domaći strateg Thiago Motta dobro je postavio momčad, nogometaši Bologne su veoma dobro bili bitku protiv Napolija na sredini terena, ali unatoč tome gosti su imali nekoliko dobrih prilika tokom susreta, a najveću je promašio Victor Osimhen u 72. minuti promašivši cijela vrata iz kaznenog udarca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nigerijac je odigrao katastrofalnu utakmicu, promašio je još jednu veliku priliku, imao samo 43% uspješnosti dodavanja, nije osvojio niti jedan od pet duela na tlu, izgubio još 13 posjeda i sva četiri pokušaja driblinga, pa je zamijenjen u 86. minuti prilikom čega se malo porječkao s trenerom Rudijem Garcijom. S konačnih 0:0 zadovoljniji će na koncu ipak biti domaćini, koji sada na kontu imaju šest bodova, dva manje od branitelja naslova Napolija. Nikola Moro je cijeli susret odgledao s klupe za pričuve.

Torino našeg stratega Ivana Jurića je dočekao Romu, koja je kroz prvo poluvrijeme dobro kontrolirala posjed, ali bolje prigode stvarao je Torino. Sve važno na utakmici dogodilo se u drugom poluvremenu, kada su trupe Josea Mourinha odlučnije krenule prema vratima Torina, što im je donijelo vodstvo u 68. minuti pogotkom Romelua Lukakua.

Torino se potom malo konsolidirao i u završnici krenuo po izjednačenje, što im je pošlo za rukom u 85. minuti kada je Duvan Zapata pogodio mrežu Rui Patricija za konačnih 1:1. Nikola Vlašić u igru je ušao u 55. minuti, te je korektno iskoristio svoju minutažu.

Komentari

Povezano