Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Jurić uvjerljivo slavio na debiju na klupi Rome

Hrvatski trener Ivan Jurić pobjedom je debitirao na klupi Rome, svladavši na Olimpicu do ovoga kola vodeću momčad lige Udinese, čime su I Giallorossi upisali prvu pobjedu, a Zebrette prvi poraz ove sezone.

Sjajno je djelovala momčad Rome kroz čitav susret, stvorila brojne prilike kroz brzi prijenos lopte iz faze obrane u posljednju trećinu, a mrežu gostiju načeli su u 19. minuti kada je Artem Dovbyk sjajno pucao lijevom nogom iskosa s 10-ak metara i pogodio za 1:0. Momčad Udinesea nikako nije uspijevala stvoriti ikakvu opasnost pred vratima Mile Svilara, dok su domaćini u prvom poluvremenu uputili osam udaraca prema suparničkim vratima i imali 66% posjeda lopte.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već početkom nastavka Roma je povećala vodstvo, a siguran izvođač kaznenog udarca je u 49. minuti bio Paulo Dybala, dok je konačnih 3:0 postavio Tommaso Baldanzi u 70. minuti nakon sjajnog duplog pasa s Dovbykom. Bio je to prvijenac u dresu Rome ovog 21-godišnjaka, koji je zimus za 10 milijuna Eura stigao u Romu iz Empolija.

U ranijim današnjim susretima, Fiorentina je s 2:1 kod kuće svladala Lazio, dok je istim rezultatom gostujuću pobjedu kod Monze upisala Bologna.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano