Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juve se u završnici spasio poraza od Cagliarija

Iako su se u završnici susreta kod Cagliarija nogometaši Juventusa spasili poraza, ipak nastavljaju s lošom formom te s večerašnjim remijem na Sardiniji upisuju tek osmi bod u posljednjih osam prvenstvenih susreta.

Druga utakmica 33. kola Serie A privukla je više od 15.000 ljudi na stadion Sardegna Arena, a većinski domaći navijači bili su u pravom delirijumu nakon prvih 45 minuta, budući da su nogometaši trenera Claudia Ranierija na poluvremenu vodili s 2:0. Oba pogotka pala su iz kaznenih udaraca, a strijelci su bili Gianluca Gaetano u 30. minuti te Yerry Mina šest minuta kasnije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je odigrao očajno prvo poluvrijeme, ali su u nastavku vidjeli da je vrag odnio šalu te krenuli po izjednačenje, a nadu u isto donio im je Dušan Vlahović prekrasnim pogotkom iz slobodnog udarca u 61. minuti. Gosti iz Torina do izjednačenja i konačnih 2:2 dolaze u 87. minuti, nakon što je Kenan Yıldız uputio jedan centaršut s lijeve strane, a Alberto Dossena pospremio loptu u vlastitu mrežu.

Ovim remijem Stara Dama ostaje na trećem mjestu ljestvice Serie A, s pet bodova manje od Milana, dok Cagliari nastavlja s vrlo dobrom formom te su u posljednjih sedam susreta upisali tek jedan poraz i osvojili 12 bodova te se nalaze na 13. mjestu s pet bodova prednosti ispred zone ispadanja.

Komentari

Povezano