Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus bez publike uvjerljiv protiv Genoe

U sablasnoj atmosferi praznoga stadiona Luigi Ferraris, Genoa je ugostila Juventus koji je nakon tri uzastopna prvenstvena remija upisao pobjedu. Prazne tribine đenovskog zdanja posljedica su nereda nakon kup utakmice u srijedu između gradskih rivala Genoe i Sampdorije, u kojima je ozlijeđeno preko 50 osoba, pa je ligurski župan odlučio zatvoriti stadion za gledatelje, najmanje za danas odigran susret.

Nakon jako deprimirajućeg prvog poluvremena, u kojem nismo vidjeli previše kvalitetnog nogometa, otvaranje nastavka probudilo je optimizam gledateljima pred malim ekranima. Dušan Vlahović s dva je pogotka – najprije realiziranim kaznenim udarcem u 48. te potom i lijepom završnicom s 10-ak metara iskosa s lijeve strane u 55. minuti donio gostima prednost 2:0. Međutim, tu je ponovno sve stalo. Nogometaši Stare Dame umrtvili su igru, a kvalitetom ipak dosta inferiorniji domaćini nisu uspijevali stvoriti iole kvalitetniju priliku pred vratima Mattie Perina. Gosti su ipak u 89. minuti stigli i do konačnih 3:0, a strijelac je nakon duge akcije koja je krenula iz posljednje linije bio Francisco Conceição.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je ovom pobjedom barem privremeno zasjeo na čelo Serie A, a još uvijek su jedina momčad Liga petice bez iti jednog primljenog ligaškog pogotka ove sezone. Genoa je ovim porazom ostala na pet osvojenih bodova, a naš Milan Badelj teren je zbog ozljede napustio u 26. minuti.

Komentari

Povezano