Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus golom Locatellija svladao Milan

Derbi devetog kola talijanske Serie A odigrali su u Milanu istoimeni domaćin i Juventus. U utakmici u kojoj je Milan 50 minuta igrao s igračem manje zbog crvenog kartona Malicka Thiawa, Juventus je došao do minimalne 1:0 pobjede.

Ključan trenutak u prvom dijelu bez previše prilika dogodio se u 40. minuti. Tada Thiaw kao posljednji igrač s dvije ruke ruši Moisea Keana i tako zarađuje izravni crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo se Kean pet minuta kasnije našao u sjajnoj prilici za pogodak. Nakon dodavanja Adriena Rabiota ostao je nečuvan u sredini, ali je iz vrlo dobre pozicije pucao malo pored gola.

Juventus do pobjedničkog pogotka dolazi u 63. minuti. Tada se Manuel Locatelli odlučio za dalekometni udarac koji se odbio od igrača Milana te tako prevario Antonija Mirantea i završio u mreži za vodstvo Juventusa.

Najveću priliku za udvostručenje vodstva Juventus je propustio u drugoj minuti sudačke nadoknade. Tada je udarac Dušana Vlahovića iz neposredne blizine sjajno obranio Mirante.

Ostalo je tako 1:0 za Juventus koji se ovom pobjedom u potpunosti uključio u borbu za naslov. Inter je prvi s 22 boda, a slijede ga Milan s 21 i Juventus s 20. Milan sada čekaju nove dvije teške utakmice u vidu gostovanja kod PSG-a i Napolija.

Komentari

Povezano