Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus i Aston Villa otvorili Ligu prvaka pobjedama

Prvo kolo nove grupne faze Lige prvaka otvoreno je s pobjedom Juventusa protiv PSV-a na Allianz Stadiumu rezultatom 3:0. Young Boysi su na Wankdorfu ugostili Astonu Villu i izgubili rezultatom 3:1.

Trenutak utakmice u Italiji je bio definitivno pogodak Kenana Yıldıza u 21. minuti. Prekrasno je plasirao loptu u gornji desni kut, a pogodak možete pogledati OVDJE. Weston McKennie je zabio drugi šest minuta poslije, a Nicolás González je stavio točku na i u 52. minuti, a gosti su pogodak utjehe zabili u 93. te je strijelac bio Ismael Saibari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Švicarskoj pak domaćini nisu slavili kao u Italiji. U 27. minuti Youri Tielemans je otvorilo slavlje Ville, a drugi pogodak je zabio Jacob Ramsey u 38. minuti. VAR provjera je poništila sljedeća dva pogotka. Prvo je Ollie Watkins zabio u 43. minuti, te Jhon Dúran u 79. minuti. Oba pogotka su poništena zbog prijašnjeg igramja rukom. Posljednji čavao u lijes domaćina zakucao je Amadou Onana u 86. minuti.

Dvije zanimljive utakmice su otvorile UEFA-in ovosezonski eksperiment, a Dinamo na Allianz Areni ima težak incijalni ispit protiv Bayerna s početkom u 21 sat.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano