Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus i Milan podijelili bodove bez pogodaka

34. kolo talijanske Serie A donijelo je susret između Juventusa i Milana. Na Allianz Stadionu smo gledali nezanimljivu utakmicu s malo prilika. Mike Maignan je odustao od nastupa danas usred zagrijavanja zbog navodnih problema s aduktorom, a njegovo mjesto je preuzeo Marco Sportiello.

Do samog kraja poluvremena nije bilo ozbiljnije prilike. Tek je u drugoj minuti sudačke nadoknade Dušan Vlahović opasnije pokušao. Iz slobodnog udarca na rubu šesnaesterca dobro je pucao u donji desni kut, a Sportiello je sjajno obranio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi dio je donio malo više živosti u igru. U 50. minuti Sportiello brani dvije šanse. Prvo je pucao Filip Kostić s ruba kaznenog prostora prema donjem lijevom kutu. Zatim se lopta odbila prema Danilu koji je dobio loptu ispred gola, ali Milanov zamjenski golman odlično brani. U 66. minuti pokušali su i gosti. Ruben Loftus-Cheek je proslijedio udarac s velike udaljenosti, ali je lopta završila pored desne stative.

Domaća momčad je pokušala i u 73. minuti. Arkadiusz Milik je dočekao centaršut i glavom pucao u donji desni kut, ali Sportiello još jednom pokazuje da je vrijedna zamjena. Pokušao je i Adrien Rabiot u 86. minuti kada je prvi stigao na odbijanac unutar kaznenog prostora, ali gostujuća obrana ostaje neporažena. Za kraj, minutu kasnije, probao je opet Milik. Opet je pucao glavom, ali lopta je prošla pored desne stative.

Sve u svemu, utakmica uz pokoju dobru priliku i stvarno odličan nastup Marca Sportiella koji je s 31 godinu dokazao da je vrijedan čuvanja mreže rossonera. Stanje na tablici ostaje isto, Milan drugi, a Juventus treći. Vrijedno spomena je i činjenica da Bologna zaostaje samo tri boda za Juventusom, uz utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano