Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus kiksao protiv Bologne, Fiorentina protiv Leccea

Nakon uvjerljive pobjede nad Udineseom, Juventus nije nastavio s dobrim ulaskom u sezonu te su kod kuće remizirali 1:1 s Bolognom za koju je do 60. minute igrao Nikola Moro. U drugoj utakmici u ovom terminu Fiorentina je prokockala dva gola prednosti i odigrala 2:2 s Lecceom.

Prva prava prilika na susretu rezultirala je pogotkom Bologne. Joshua Zirkzee dao je loptu za Lewisa Fergusona koji lijepo zabija za prednost gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je Juventus izjednačiti u 52. minuti, ali je VAR poništio pogodak Dušana Vlahovića. Srpski napadač se ipak uspio upisati u strijelce u 80. minuti kada vraća stvari na početak.

Fiorentina na domaćem terenu nije uspjela isprati gorak okus poraza od bečkog Rapida u četvrtom pretkolu Konferencijske lige. Unatoč vodstvu od 2:0 nisu uspjeli doći do pobjede te je kao i u drugoj utakmici završilo neriješeno.

Domaćine je već u trećoj minuti u vodstvo doveo Nicolas Gonzalez na asistenciju Alfreda Duncana. Duncan se i sam upisao u strijelce u 25. minuti kada je lijepim pogotkom udvostručio vodstvo Fiorentine.

Lecce se u igru vratio u 49. minuti kada je lijepom završnicom zabio Hamza Rafia. Povratak gostiju kompletiran je u 76. minuti golom Nikole Krstovića.

Komentari

Povezano