Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus lako preko Freiburga

Massimilliano Allegri nije mogao zamisliti bolji rasplet događaja s obzirom na nedjeljnu utakmicu protiv Intera u prvenstvu. Zasigurno se zahvalio braniču Freiburga Manuelu Guldeu kada je pred sam kraj prvog poluvremena dobio drugi žuti karton zbog igranja rukom u vlastitom šesnaestercu i tako skrivio jedanaesterac kojeg je realizirao Dušan Vlahović za vodstvo 1:0.

Juventus je svakako bio bolja momčad u prvom dijelu susreta, mogao je imati i veću prednost. Vlahoviću je u 27. minuti susreta poništen gol zbog zaleđa, a Kean u 40. minuti nije uspio pospremiti zicer. Loše je gađao, praktički je olakšao posao vrataru Flekkenu jer je lopta išla točno u njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je u drugom dijelu susreta odmah pokazao želju za čuvanjem energije te se postavio defanzivno i čekao na greške protivnika. Naravno, kada se povučeš uvijek postoji određena doza rizika, makar imao igrača više, a Freiburg je imao odličnu šansu za izjednačenje kada je sjajno Szczesny reagirao na pokušaj Gregoritscha iz blizine.

Nakon toga su se igrači Juventusa malo razbudili i odlučili ipak imati angažiraniji pristup. Do kraja susreta domaći sastav i nije imao neke konkretne šanse, dok je Juventus imao šansu u 80. minuti preko Keana te pred sam kraj susreta kada prvo Chiesa pogađa prečku, a ubrzo nakon povećava prednost Juventusa na 2:0 i postavlja konačan ukupni rezultat 3:0 u njihovu korist.

Komentari

Povezano