Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus na krilima Vlahovića preokrenuo i došao do nova tri boda

U sklopu 19. kola talijanske Serie A je Salernitana ugostila Juventus na Arechi stadionu, a cijeli susret za domaći sastav je odigrao hrvatski lijevi bek Domagoj Bradarić. “Stara Dama” je došla do vrlo vrijedne pobjede rezultatom 2:1 tek pred sam kraj susreta.

U prvom poluvremenu se gledao zanimljiv nogomet, Juventus je bio konkretnija ekipa, no Salernitana s druge strane također nije ostala dužna. Štoviše, poveli su 1:0 u 39. minuti golom Giulia Maggiorea kojemu je ovo ujedno i prvi pogodak ove sezone u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Početak drugog poluvremena je protekao u velikom uživanju posjeda lopte Juventusa, a u 55. minuti je Salernitana ostala s igračem manje kada je Maggiore dobio svoj drugi žuti, odnosno isključujući karton.

Nije Juventusu trebalo dugo da kapitaliziraju igrača više. Samo deset minuta kasnije su izjednačili preko 20-godišnjeg Samuela Ilinga Juniora. Dugo su gosti pritiskali tražeći preokret i sva tri boda, a u tome su uspjeli u 91. minuti kada je Dušan Vlahović sjajnim trzajem glavom pogodio na asistenciju Danila i tako postavio konačan rezultat utakmice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano