Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus na pragu potpisivanja najboljeg asistenta Lazija

Nogometna sezona je ušla u samu završnicu te je došlo vrijeme u kojem se dijele trofeji. Također smo sve bliži i ljetnom prijelaznom roku, a već su krenule i transfer glasine.

Tako je Fabrizio Romano, najpoznatiji novinar današnjice što se nogometnih transfera tiče, objavio vijest da je Juventus sve dogovorio oko transfera najboljeg ovosezonskog asistenta rimskog Lazija Felipe Andersona. Ova vijest stiže samo par dana nakon što su te dvije momčadi odigrale dva susreta, jedan prvenstveni i jedan u polufinalu kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je Lazio golom Adama Marušića u 93. minuti svladao Juventus u okviru 30. kola Serie A i tako donio hrvatskom strategu Igoru Tudoru pobjednički debi na toj klupi, “Stara dama” je uzvratila slavljem od 2:0 na Allianz stadionu u Torinu u prvoj utakmici polufinala Coppa Italije.

Felipe Anderson je ove sezone odigrao 3.214 minuta za Lazio u svim natjecanjima te je samo Adam Marušić (3.294), od igrača u polju, bio aktivniji od njega. 30-godišnji Brazilac je nastupio u 43 utakmice te je postigao tri pogotka uz sedam asistencija po čemu je najbolji klupski asistent ove sezone.

Komentari

Povezano