Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus – Napoli odigrali ništa – ništa

Kao što to i sam naslov kaže, utakmicu bez previše prilika gledali smo u današnjem derbiju 5. kola Serie A u Torinu između Juventusa i Napolija.

Bila je to prava taktička borba Thiaga Motte i Antonija Contea, dvaju trenera koji upravo na taktiku polažu najviše računa u pripremi svojih momčadi za utakmice. Prvu malo bolju priliku vidjeli smo tek u 70. minuti, kada je Teun Koopmeiners jednu dobru akciju domaćina završio udarcem preko vrata gostujuće momčadi, a niti do kraja susreta više nismo vidjeli previše uzbuđenja, osim jedne polukontre domaćina koju je Timothy Weah poslao pokraj vrata. Ove dvije prilike niti u jednom normalnom izvještaju ne bi bile niti spomenute, ali u utakmici u kojoj ništa osim taktičkog nadmudrivanja dvaju trenera koji su gledali kako ne izgubiti susret, nismo vidjeli, ta dva udarca ipak su bila vrijedna spomena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim rezultatom Napoli je barem privremeno skočio na drugo mjesto ljestvice s 10 osvojenih bodova, dok Stara Dama ima bod manje, ali i dalje nije osjetila kako je to ići po loptu u svoju mrežu.

Komentari

Povezano