Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus pobjedom protiv Napolija ponovno zasjeo na prvo mjesto

Derbijem Juventua i Napolija otvoreno je 15. kolo talijanske Serie A. Juventus je uoči susreta bio u impresivnom nizu od čak devet utakmica bez poraza, od kojih je bilo sedam poraza. S druge strane, Napoli nije bio u sjajnoj formi uoči susreta. U tvrdoj utakmici bez puno prilika, Juventus je došao do velike 1:0 pobjede.

Najbolju priliku u prvom dijelu imao je Khvicha Kvaratskhelia. Nakon brze kontre, Victor Osimhen je vratio loptu za Gruzijca koji je izbio sam pred Wojciechom Szczęsnym. No, Kvaratskhelia nije dobro reagirao i pucao je daleko preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je bolje ušao u nastavak što su naplatili u 51. minuti. Andrea Cambiaso je poslao ubačaj u sredinu gdje je najviši bio Federico Gatti. On je neobranjivo pogodio suprotni kut za veliko slavlje domaćih navijača.

U 71. minuti Osimhen dobrom reakcijom u kaznenom prostoru vraća stvari na početak. Ipak, Nigerijac je bio u zaleđu tako da nije bilo ništa od izjednačenja Napolija.

Ostalo je tako 1:0 i Juventus je došao do nova važna tri boda. Svim očekivanjima usprkos, Juventus je ponovno zasjeo na prvo mjesto i bore se za naslov prvaka. Inter sutra dočekuje Udinese te ponovno imaju priliku zasjesti na vrh.

Komentari

Povezano