Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus pogotkom duboko u nadoknadi do pobjede

Odličnom utakmicom između Juventusa i Frosinonea otvoren je nedjeljni program 26. kola Serie A, a po dobrom starom talijanskom običaju susret je odlučen u samoj završnici.

A imali smo i sjajan početak. Dušan Vlahović je pogodio već u trećoj minuti za vodstvo domaćina, ali pogocima Walida Cheddire te Marca Brescianinija gosti preokreću rezultat nakon 27 minuta igre. Pet minuta kasnije srpski reprezentativni napadač postiže svoj drugi pogodak na današnjem susretu, odnosno deveti u posljednjih sedam susreta, za rezultat 2:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak utakmice donio nam je dominaciju nogometaša Stare Dame u posjedu i stvaranju prilika, ali mreže su mirovale sve do sudačke nadoknade na kraju susreta. Igrala se 96. minuta kada je Samuel Iling Junior izveo udarac iz kuta s lijeve strane, Vlahović glavom loptu prebacio na drugu vratnicu, a Daniele Rugani gotovo iz mrtvog kuta provukao loptu ispod Michelea Cerofolinija za 3:2 i veliko slavlje domaćih navijača u Torinu.

Juventus je ovom pobjedom prekinuo niz od četiri susreta u kojima nije osjetio slast osvajanja tri boda, dok je Frosinone upisao četvrti uzastopni poraz te ih čeka borba za izbjegavanje pozicija koje vode u Serie B.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano