Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus prosuo pobjedu protiv Cagliarija

Nedjeljnji program Serie A su u Torinu otvorili Juventus i Cagliari. Stara dama je ušla kao veliki favorit u ovaj susret te su poveli u 15. minuti iz penala kojeg je realizirao Dušan Vlahović. U prvom dijelu je Juventus nastavio dominirati; imali su 77 posto posjeda lopte te su uputili 12 udarac, ali na kraju se odmor otišlo s minimalnim 1:0 vodstvom.

U drugome dijelu je Juventus nastavio biti bolji suparnik, ali nisu mogli zabiti drugi pogodak. Promašili su čak četiri velike prilike, a onda su u završnici susreta prosuli pobjedu. U 88. minuti je Douglas Luiz skrivio penal nad napadačem gostiju Robertom Piccolijem te je Cagliari dobio priliku za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Penal je realizirao Razvan Marin za konačnih 1:1. U 89. minuti je Juventus također ostao s igračem manje jer je Francisco Conceicao dobio isključujući drugi žuti karton zbog simuliranja. Stara dama može žaliti za propuštenom pobjedom jer su sada tri boda udaljeni od prvoplasiranog Napolija, a pobjeda bi ih dovela na samo bod od vrha.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano