Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus samo do boda protiv Genoe

Prvu utakmicu 16. kola talijanske Serie A odigrali su Genoa i Juventus. Uoči utakmice Genoa je imala samo jedan bod u posljednje četiri utakmice, dok je Juventus u sjajnom nizu od deset utakmica bez poraza, od kojih su slavili u njih osam. U tvrdoj utakmici Genoa je uspjela doći do boda te je završilo 1:1. Za domaćine je 90 minuta kao kapetan odradio Milan Badelj.

Prvu pravu priliku na susretu propustio je Juventus u 22. minuti. Tada je Dušan Vlahović dočekao loptu u sredini, ali je njegov udarac otišao malo preko gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bianconeri ipak dolaze do vodstva sedam minuta kasnije. Nakon što je Josep Martínez neoprezno startao na Federicu Chiesi, sudac je pokazao na bijelu točku. Chiesa je sam izveo kazneni udarac i doveo goste u vodstvo. Rezultat je to s kojim se otišlo na predah.

Odmah na početku drugog dijela, Genoa vraća stvari na početak. Nakon gužve u kaznenom prostoru Caleb Ekuban je spustio loptu za Alberta Guðmundssona koji u 48. minuti zakucava loptu u mrežu za 1:1.

Mogao je Juventus samo nekoliko minuta kasnije ponovno doći u vodstvo. Martínez je još jednom pogriješio i uposlio Chiesu, ali Chiesa nije očekivao takav poklon te mu je Španjolac stigao ući u udarac i tako se iskupiti za svoju grešku.

Nakon toga prilika nije bilo sve do 89. minute. Tada je nakon kornera Bremer pokušao tijelom ugurati loptu u mrežu, no Martínez je još jednom spasio svoju ekipu.

Propustio je Juventus tako doći do pobjede i do prvog mjesta na ljestvici. Sada Inter ima priliku pobjedom nad Laziom dodatno se odvojiti na samom vrhu. S druge strane Genoa je došla do 16. boda te su ostali na 14. mjestu ljestvice.

Komentari

Povezano