Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus slavio golovima iz prekida i preuzeo vrh Serie A

Za razliku od prve današnje utakmice talijanske Serie A, dvoboj Juventusa i Cagliarija nije nam donio toliku dramu, ali je jedan kuriozitet – sva tri pogotka pala su nakon ubačaja iz prekida.

Nakon siromašnog prvog poluvremena u kojemu je viđeno ravno nula udaraca u okvir gola obaju momčadi, u drugome je Juventus mrvicu jače krenuo po pobjedu, a do prvog pogotka došli su u 60. minuti kada je Filip Kostić uputio centaršut iz slobodnog udarca s 30-ak metara lijevo od vrata Cagliarija, a Bremer glavom pogodio mrežu za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Točno 10 minuta kasnije Stara Dama dolazi do povećanja prednosti, a ovog puta strijelac je Daniele Rugani koji je nakon kornera prsima najprije pogodio gredu da bi istim dijelom tijela odbijenu loptu prebacio preko crte gola Simonea Scuffeta.

Cagliari do smanjenja zaostatka dolazi u 75. minuti kada je nakon udarca iz kuta kojeg je izveo Jakub Jankto, glavom loptu u mrežu pospremio Alberto Dossena za 2:1. Isti igrač je u 82. minuti nakon još jednog centaršuta, glavom pogodio vratnicu Juventusovog gola, ali to je bila posljednja opasnost koju je momčad sa Sardinije složila na današnjoj utakmici.

Juventus je ovom pobjedom barem privremeno zasjeo na vodeće mjesto ljestvice, dok Cagliari ovim porazom prekida niz od četiri utakmice bez poraza u svim natjecanjima, te se nalazi jedno mjesto iznad zone ispadanja.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano