Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus u dramatičnoj završnici svladao Monzu i zauzeo vrh Serie A

Monza i Juventus su otvorili 14. kolo talijanske Serie A te su gosti imali priliku s potencijalnom pobjedom barem privremeno zauzeti prvo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. Juventus je odlično krenuo u susret, a već su u 11. minuti imali šansu povesti, no Dušan Vlahović nije realizirao kazneni udarac. Ipak, minutu kasnije su došli do vodstva golom Adriena Rabiota te su gosti na poluvremenu vodili 1:0.

Mreže su mirovale sve do sudačke nadoknade pred sam kraj susreta. Na šok momčadi Massimiliana Allegrija, Monza je izjednačila u 91. minuti pogotkom 18-godišnjeg Valentina Carbonija. To je ujedno bio i jedini Monzin udarac u okvir gola na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, ove sezone nas je talijanski elitni rang nogometa naučio da nikada nije kraj što se tiče postizanja golova u samom smiraju utakmice. Juventus je ipak zasluženo došao do pobjede u 94. minuti, a strijelac za vrijedna tri boda je bio Federico Gatti na asistenciju Rabiota.

Juventus je ovom pobjedom privremeno zauzeo sami vrh tablice. S druge strane, Monza unatoč porazu mirno plovi na točno sredini tablice, tj. na 10. mjestu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano