Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus u završnici do pobjede s igračem više

Derbi susret 8. kola Serie A odigran je večeras u Torinu, gdje je Juventus ugostio i pogotkom u završnici susreta slavio protiv Lazija, koji je više od sat vremena igrao s igračem manje.

Prvo poluvrijeme nije obilovalo dobrim nogometom, a najzanimljivija situacija dogodila se u 24. minuti. Naime, minutu ranije Alessio Romagnoli na nekih je 17-18 metara srušio Dušana Vlahovića koji se sam sjurio prema gostujućim vratima, sudac Luca Sacchi nije dosudio niti prekršaj, ali na intervenciju VAR sobe odlazi pogledati situaciju te dosuđuje prekršaj u korist Juventusa te crveni karton braniču gostiju. Domaćini su do kraja prvog, a napose u drugom poluvremenu složili nekoliko opasnosti pred vratima Ivana Provedela, ali prvi udarac u okvir vrata uputili su tek u 81. minuti kada je vratar Lazija obranio udarac Vlahovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, četiri minute kasnije Staroj dami se pritisak isplatio. Oštru loptu je s lijeve strane ubacio Juan Cabal, a Mario Gila Fuentes skrenuo u vlastitu mrežu za 1:0 domaćina te njihov prvi pogodak iz igre na domaćem terenu u posljednje četiri utakmice. Ovom pobjedom Juventus će prenoćiti na čelu ljestvice Serie A, dok Lazio ostaje na petom mjestu poretka.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano