Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus uvjerljiv na krilima Vlahovića

Lecce je u posljednjoj nedjeljnoj utakmici talijanske Serie A ugostio momčad Juventusa, a utakmicu je osim uvjerljive pobjede gostiju iz Torina obilježio svojom partijom srpski napadač Dušan Vlahović.

Ovaj 23-godišnjak je postigao prva večerašnja dva pogotka Stare Dame, u 59. i 68. minuti te tako potvrdio fantastičnu formu, stigavši do brojki od pet pogodaka i dvije asistencije u posljednjih pet prvenstvenih susreta. Doduše, drugi pogodak ukrao je Westonu McKennieju, dotaknuvši je na crti, iako bi ona i bez Vlahovićevog diranja ušla u gol domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi pogodak bio mu je i 100. ukupno u seniorskoj karijeri, a s brojkom od 11 postignutih ligaških pogodaka ove sezone postao je tek drugi igrač Juventusa u posljednjih 50 godina kojem je za rukom pošlo upisati dvoznamenkasti broj pogodaka u dvije uzastopne sezone prije 24. rođendana, a prije njega to je učinio Paolo Dybala.

Konačnih 3:0 postavio je Bremer glavom u 85. minuti, za jubilarnu 300. pobjedu Massimiliana Allegrija kao trenera u Serie A. Marin Pongračić odigrao je čitav susret za Lecce, ostavivši sasvim solidan dojam na terenu. Juventus je ovom pobjedom zasjeo na prvo mjesto ljestvice Serie A, s bodom i utakmicom više od Intera, dok je Lecce na 14. poziciji s tek četiri boda od zone ispadanja.

Komentari

Povezano