Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventus želi Tudora kao novog trenera?

Nije tajna da Antonio Conte želi doći u Juventus. Njegovo ime se povezivalo s bivšim mu klubom još za vrijeme Svjetskog prvenstva te je uvijek postojao neki dojam kao da želi što prije otići iz Tottenhama u nadi da se može vratiti u Italiju. Želja bi mu se mogla ispuniti jer Juventus navodno traži nasljednika za Maxa Allegrija, no Conte ipak nije toliko siguran izbor.

Igor Tudor se navodi u talijanskim medijima kao velika želja torinskog kluba, a postoje dva glavna razloga zašto se njegovo ime dovodi u doticaj s Juventusom. Prvi je njegov trenutni uspjeh u Marseilleu. Tudor drži Marseille na drugom mjestu lige, a za PSG-om zaostaje sedam bodova. Navijači nisu bili najsretniji s njegovim ispadanjem iz Lige prvaka te Europe općenito jer je Marseille bio zadnji u skupini, a još više im je zasmetalo ispadanje iz kupa protiv drugoligaša Annecyja. Ipak, nogomet koji prikazuje u ligi se doima dobar, nerijetko i izvrstan, pa je njegova nogometna filozofija koju je uspostavio u francuskom klubu zaintrigirala čelnika Juventusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi razlog je Tudorova povijest. Hrvatski trener je već bio dio stožera Juventusa u sezoni 2020/2021 kada je bio pomoćnik Andrei Pirlu. Ako pitate neke navijače Juventusa, oni će vam reći da ono i što je bilo dobro pod tim mandatom je bila zasluga Tudora. Neprovjerene su to informacije, ali sigurno je kako Tudor ima svoje ljubitelje među navijačima Juventusa.

Komentari

Povezano