Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Juventusu samo bod, sjajan susret u Comu

Dva potpuno oprečna dvoboja gledali smo danas u dva popodnevna termina 4. kola Serie A, a oba su na kraju završila podjelom bodova.

Como je napokon dočekao prvu domaću utakmicu sezone na svome Stadio Comunale sjajnih vizura u pozadini istoga, a protivnik je bila Bologna. I sjajan je bio početak za domaćine, koji su poveli već u 5. minuti kada je udarac Patricka Cutronea u vlastitu mrežu skrenuo Nicolò Casale. Obje momčadi igrale su dosta okomito prema vratima suparnika te smo u prvom poluvremenu vidjeli po nekoliko prilika sa svake strane, ali bez novih pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cutrone se pokazao sjajnim i početkom nastavka, pogodivši za 2:0 iz polukontre u 53. minuti. Bologna je tada ipak krenula na sve ili ništa, a u takvoj igri sijevali su udarci na obje strane. Ipak, gosti dolaze do smanjenja u 76. minuti pogotkom Santiaga Castra koji se najbolje snašao nakon jednog odbijanca, a u 91. minuti Samuel Iling Junior sjajno pogađa lijevom nogom suprotni kut za konačnih 2:2 i baca u očaj oko 10.000 domaćih navijača. Naši Nikola Moro i Martin Erlić odgledali su čitav susret s klupe za pričuve.

A točno 350 kilometara južnije snage su u Empoliju odmjerili istoimeni domaćini i nogometaši Juventusa. Nije da nismo vidjeli ništa od igre – bilo je tu nekoliko zanimljivih prilika s obje strane, ali daleko od viđenog u Comu, a napose je razočaravajuće što favorizirana Stara Dama na koncu susreta nije jurnula na sva tri boda. Na koncu 0:0 je možda bio i najpravedniji rezultat ovoga dvoboja te drugi uzastopni međusobni koji je završio podjelom bodova.

Komentari

Povezano