Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kalinić je na kraju prijelaznog roka htio dovesti Selahija, ali nije dobio dopuštenje NO

Navijači Hajduka nisu zadovoljni time kako je novi sportski direktor Nikola Kalinić odradio prvi prijelazni rok na toj funkciji. U klub su došli samo Ivan Rakitić i Abdoulie Sanyang te se čini da momčadi i dalje fali nekoliko igrača na ključnim pozicijama.

Jedna od pozicija je zadnji vezni na kojoj je Kalinić pronašao rješenje, ali je zaustavljen. Naime, kako javljaju Sportske novosti, velika želja Kalinića bio je Lindon Selahi iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Hajduka je bio spreman aktivirati njegovu otkupnu klauzulu od 650 tisuća eura kako bi doveo veznjaka s Rujevice na Poljud.

Kalinić je tražio potvrdu Nadzornog odbora kako bi krenuo u realizaciju ovog transfera, ali nije naišao na zeleno svjetlo. Tako je Hajduk ostao bez velikog pojačanja za nastavak sezone. Navodno je i pronašao sponzora, koji bi financirao transfer, no unatoč tome je odbijen.

Selahi je u Rijeku stigao u ljeto 2021. u besplatnom transferu iz nizozemskog Twentea. Od tada je skupio 119 nastupa u dresu Rijeke te se prometnuo u jednog od najboljih zadnjih veznih lige. Za klub s Rujevice zabio je osam golova i dodao dvije asistencije.

Još prošle zime, bila je aktualna priča o njegovom ugovoru, koji je isticao na kraju sezone. Selahi je čak za utakmice protiv Slaven Belupa i Rudeša poslan na tribine. Na kraju je produljio ugovor za još jednu sezonu, ali je ugrađena klauzula s kojom može napustiti Rujevicu ako netko odlući platiti 650 tisuća eura.

Komentari

Povezano