Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kalinić: „Priča o naslovu prvaka nema smisla, Dinamo ima jaču momčad“

Nije baš svakidašnje da igrač praktički direktno iz kopački uskoči na neku tako bitnu funkciju kao što je ona sportskog direktora. Upravo je to napravio Nikola Kalinić u Hajduku, a taj posao sa sobom nosi veliku odgovornost te je naravno podložan kritikama. U intervjuu za Sportske novosti osvrnuo na svoju situaciju, ali i na kompletnu situaciju oko splitske momčadi.

Navikao sam da me se vrijeđa, ali ne padam pod utjecaj komentara na društvenim mrežama, pisanju portala i novina. Sve sam to proživio. Meni je drago da me svi ne vole. Koji je to čovjek kojeg svi vole? Svaki dan mi mogu pisati što hoće, nemam s tim problema. Oni koji to rade moraju znati gdje sam igrao, koliko sam novca kroz transfera donio svim klubovima u karijeri. I Hajduku, naravno. Meni komentari ne mogu ništa. Znam da ljudima ne odgovaram jer sam direktan. Takav sam kakav jesam. I uvijek ću biti takav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je i situaciju oko potencijalnog dolaska Edina Džeke.

Ništa nije bilo s Džekom, ne znam odakle te informacije. Jedno je realnost, a drugo priča. Previše letimo, moramo biti na zemlji. Htio sam dovesti Ramóna Miéreza, ali kada sam vidio cijenu, shvatio sam da nemam s čim pregovarati. Čuo sam se s njim i s njegovim agentom, i sve je išlo glatko dok nismo došli do cijene angažmana. I tu su razgovori završeni.

Osvrnuo se i na Hajdukove šanse u borbi za titulu…

Kako ćemo obećavati naslov prvaka, a ispali smo od Ružomberoka? Nema smisla takva priča, Dinamo ima jaču momčad, kvalitetniji je i nemamo se što uspoređivati. Mi moramo gledati sebe, ići utakmicu po utakmicu i pokušati pobjeđivati. Obećanja u nogometu nema. Što ćemo govoriti gdje ćemo biti za godinu dana. Moramo svi dati više da se opravda Hajdukov dres. Težak je Hajdukov dres, svi moraju biti toga svjesni. Ovdje se samo pobjede i prva mjesta priznaju.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano