Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kalinić želi dovesti bivšeg napadača Hajduka u klub?

Iako u Hajduku često napominju kako nemaju novac za nova pojačanja, izgleda da je klub iz Splita ipak aktivan u posljednjim danima prijelaznog roka. Već je poznato da su Emir Sahiti i Rokas Pukštas na izlaznim vratima kluba, ali izgleda da sportski direktor Nikola Kalinić želi dovesti još jednog napadača u klub.

Dok je za ostvariti željene izlazne transfere ostalo još malo vremena, za one ulazne sportski direktor Kalinić još može reagirati do 5. rujna dokad traje ljetni prijelazni rok u Hrvatskoj, a kako prenosi Slobodna Dalmacija, klub želi vratiti Jana Mlakara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovenac je prošlog ljeta transferiran u Pisu za više od tri milijuna eura, ali u Italiji trenutno nema željenu minutažu. Mlakar je bio standardni prvotimac za reprezentaciju Slovenije ovog ljeta na Europskom prvenstvu, a takvu bi htio i u klubu pa zato razmišlja o promjeni sredine.

Stoga mu je želja vratiti se u Hajduk gdje je pružao podcijenjeno dobre partije. Posudba do kraja sezone bila bi opcija za Hajduk i Mlakara, no u Pisi žele unovčiti investiciju u slovenskog napadača i tako trenutno koče realizaciju ovog potencijalnog povratka jer Hajduk trenutno nije spreman potrošiti novac na odštetu.

Slobodna također navodi da Mlakar svakako nije jedina opcija s kojom bi ‘bijeli‘ mogli zaključiti prijelazni rok te da ima još imena na popisu s kojima se razgovara i koja bi mogla biti potencijalna pojačanja. Međutim, sve ovisi o raspletu prijelaznog roka u državama gdje on završava krajem kolovoza. 

Komentari

Povezano