Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Kamilica u Brestu, Monaco uvjerljiv

Nakon dobre predstave Nantesa i Olympique Marseilla u petak na otvaranju 4. kola francuske Ligue 1, subota nam je donijela dva nova dvoboja, a jedine pogotke vidjeli smo u Monte Carlu, gdje je Monaco u derbiju bio uvjerljiv protiv Lensa.

Brest i Rennes nisu nam pružili priliku uživati u dobrom nogometu. Iako su domaćini imali bolje prilike i u većem broju navrata stizali pred vrata Rennesa, nikakvih većih prilika nismo imali prilike vidjeti, pa je podjela bodova bez pogodaka na koncu realan ishod događanja na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco je pobjedom nad Lensom od 3:0 stigao do 10 bodova nakon četiri odigrana kola i potvrdio prvo mjesto na ljestvici neovisno o nedjeljnim dvobojima. Monegašani su mrežu gostiju načeli u 24. minuti kada je Wilfried Singo zabio pogodak na asistenciju Caio Henriquea.

Do poduplanja vodstva domaćini stižu u 36. minuti kada je Takumi Minamino lijepo poslužio Aleksandra Golovina, koji s desetak metara iskosa s desne strane posprema loptu iza leđa Bricea Sambe. Konačnih 3:0 postavio je u 59. minuti Guillermo Maripán, koji je neometan sam s deset metara glavom u mrežu pospremio ubačaj iz kuta Henriquea.

Preostalih šest dvoboja 4. kola Le Championnata igra se u nedjelju, uz derbi Olympique Lyona i PSG-a od 20.45 sati.

Komentari

Povezano